Steampunk Syndicate APK dla Android

(0)
  • Status APK

Recenzja Softonic

Bezpłatna aplikacja dla systemu Android, stworzona przez stereo7 games.

Steampunk Syndicate to gra z gatunku steampunk, która opiera się na Uniwersum Steampunk, fikcyjnym świecie, w którym przyszłość została przewidziana. To uniwersum składa się z ogromnej liczby różnych elementów, w tym: futurystycznych steampunkowych broni, futurystycznych pojazdów, futurystycznych budynków i wielu innych.

W tej grze gracz będzie musiał budować wieże obronne i pokonywać fale wrogów, które będą ich atakować. Będą musieli niszczyć wrogów, budując wieżę obronną w postaci miotacza ognia, karabinu maszynowego, elektro-robota lub bombowca.

Ponadto, będą musieli używać specjalnych przedmiotów i ataków, aby pokonać wrogów. Będą mogli używać specjalnych przedmiotów i ataków w postaci miotacza ognia, karabinu maszynowego, elektro-robota lub bombowca.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Steampunk Syndicate

Czy próbowałeś Steampunk Syndicate? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.